2017. augusztus 3., csütörtök

Nem hideg

Pár szó: BOLDOG SZÜLINAPOT, LEXY!

Castiel egyedül volt a bunkerben, és gyógyulgatott. Ő úgy érezte, már alkalmas a visszatérésre, ám a testvérek nem voltak hajlandóak „ilyen állapotban” magukkal vinni őt még egy egyszerű vámpírfészek kiírtására sem.
Az órák teltek, ő pedig egyre jobban unatkozott. Egy ideig a tévét nézte, de abból is kiábrándult egy idő után, ezért bekapcsolta Dean laptopját, hogy videókat nézzen rajta. Sok kedvence volt. Főleg a vicces állatos videókat, és a kreatívkodós, barkácsolós videókat szerette. Épp az utóbbi kategóriában böngészgetett, amikor ráakadt egy olyanra, amit még nem látott: https://www.youtube.com/watch?v=t1bReng6vgM

Pár nappal később Sam és Dean elhatározták, hogy a majdnem negyven fokos hőmérsékletre való tekintettel, inkább otthon maradnak. Dean már a halálán volt, ezért Sam hozott mindkettejüknek egy-egy üveg sört. Cast is kínálta, de ő visszautasította. Mivel angyal volt, kicsit sem zavarta a meleg.
- A picsába! – fakadt ki Dean az első korty után. – Ez a legszarabb sör, amit árulnak. Miért ezt hoztad Sammy? Ráadásul meleg, mint az ökörhugyozás. Cas ezt hallván felállt a tévé elől, odalépett Deanhez, kivette a sört a kezéből, és így szólt: - Ne aggódj, Dean, majd én lehűtöm. 
...



1 megjegyzés: